Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου - Συμβουλές

Ψάχνετε για να δημιουργήσετε μια κολακευτική λάμψη αλλά εξακολουθούν να έχουν αρκετή ισχύ για να δούμε τι θα κάνεις; Αυτή η ταχεία μάθημα σε λαμπτήρες, φωτιστικά και λαμπτήρες (συν μερικές συμβουλές για δωμάτια-με-room) θα φωτίσει το δρόμο.

Ποιο είδος του φωτισμού Μήπως Κάθε δωμάτιο Ανάγκη;

Υπάρχουν δύο κανόνες του αντίχειρα: Θα πρέπει να έχετε ένα μείγμα των πηγών φωτός σε διαφορετικά επίπεδα για να δημιουργήσετε μια κολακευτική ατμόσφαιρα, και θα πρέπει να έχετε κατάλληλο φωτισμό έργο για ό, τι κάνετε σε αυτό το χώρο (ανάγνωση, τσιγάρισμα, ντύνεται). Εδώ είναι οι συμβουλές για πέντε βασικά σημεία.


Σαλόνι

Τρεις φως από τις τέσσερις γωνίες, με επίκεντρο ένα από αυτά τα φώτα σε ένα αντικείμενο (τέχνη, ένα εργοστάσιο, μια εντυπωσιακή καρέκλα). Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό των επιτραπέζιες λάμπες και φωτιστικά δαπέδου, ​​μερικά με πτωτική λάμψη και μερικοί που λάμπουν προς τα πάνω. Αφήστε για ανάγνωση σε όσο το δυνατόν περισσότερα καθίσματα με κάτω-καμμένος λαμπτήρες σε τρεις-way διακόπτες. Εάν έχετε μια υπερυψωμένη φωτιστικό, το βάλετε σε ένα dimmer (βλέπε Ποιο είναι το Deal με ντίμερ;).


τραπεζαρία

Για να σύρουν τους ανθρώπους σε, κάνει το τραπέζι το πιο φωτεινό σημείο στο δωμάτιο. Χρησιμοποιήστε έναν πολυέλαιο ή ένα κόσμημα πάνω από το τραπέζι, περιορίζοντας τη συνολική ισχύ έως 100 Αλλού στο δωμάτιο, έμμεσος φωτισμός είναι το καλύτερο-είναι χαλαρωτική και κολακευτικό. Δώστε στο χώρο μια διακριτική λάμψη με ένα ζευγάρι των μικρών επιτραπέζιες λάμπες σε ένα μπουφέ ή να ταιριάζουν απλίκες για την παραπάνω τοίχο. Αφιερώματα με μπαταρία μέσα σε ένα ποτήρι μπροστά σκρίνιο μπορεί να είναι μια ωραία πινελιά.


Κουζίνα

Έμφαση στην εναέρια φωτισμού (dimmer σε ότι μπορείτε να δυναμώστε κατά το μαγείρεμα), και προσθέστε κάτω των πηγών να φωτίζει επιφάνειες εργασίας. Χρησιμοποιήστε μενταγιόν, κάτω από-γραφείων φώτα, ή ανθεκτικό επιτραπέζιο φωτιστικό (φυλάσσονται μακριά από το νεροχύτη).


υπνοδωμάτιο

Στόχος για μια ζεστή, νησιωτική ατμόσφαιρα: Τόπος λυχνίες ή απλίκες από το κρεβάτι, αλλά δεν είναι στραμμένο σε αυτό. Αν έχετε εσοχή ή παρακολουθείτε φωτιστικά, γωνία τους μακριά από το κρεβάτι, προς την γκαρνταρόμπα. Σε ένα χαμηλό τραπέζι, περιλαμβάνει ένα μικρό, οικείο λάμπα με φιμέ λάμπα χαμηλής ισχύος ώστε να μιμείται το φως των κεριών.


Μπάνιο

Η καλύτερη επιλογή για την εφαρμογή του μακιγιάζ είναι sidelights, όπως ένα ζευγάρι απλίκες πλαισιώνουν τον καθρέφτη. Μια εναέρια φως βοηθά να συμπληρώσετε οποιεσδήποτε σκιές στο πρόσωπό σας και να φωτίζει πλήρως το δωμάτιο (σημαντικό κατά τον καθαρισμό). Σε ένα μεγάλο χώρο, μπορεί επίσης να θέλετε ένα φως απευθείας πάνω από το ντους.

blackout.gr φωτιστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου