Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτισμός LED για υπνοδωμάτια

LED φωτισμός χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από ό, τι τα συνήθη λαμπτήρων πυρακτώσεως . Ο πρώην διαρκεί επίσης ένα πάρα πολύ περισσότερο και των καταναλωτών λιγότερη ηλεκτρική νομοσχέδιο . Ο φωτισμός είναι ιδανικό για δωμάτια όπου θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας το βράδυ πριν πάτε για ύπνο . Υπάρχουν πολλά πράγματα που εξετάζουν πριν από την επιλογή των καλύτερων LED φωτισμού για το δωμάτιο σας .

LED φωτισμός έχει δύο κύρια είδη . Το στυλ των πλημμυρών είναι καλό για το φωτισμό έξω από το σπίτι σας . Για την κρεβατοκάμαρά σας , να πάρετε τον εαυτό λαμπτήρες LED έχει ένα σχήμα υδρόγειο .

Μια λάμπα ρίχνει μια απόχρωση του φωτός και αυτό υποδεικνύεται με μια κλίμακα θερμοκρασίας χρώματος . Για την κρεβατοκάμαρά σας , είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα LED λαμπτήρα με τη θερμοκρασία χρώματος 2.500-4.000 Kelvin .

Οι ανάγκες σας υπαγορεύουν την ποσότητα ισχύος για την κρεβατοκάμαρά φωτισμού σας . Μια λάμπα LED 10 - watt σημαίνει ότι είναι ακριβώς όπως μια λάμπα πυρακτώσεως των 50 watt . Αν θέλετε λαμπρότερο φως , πάμε για μια LED λάμπα με υψηλότερη ισχύ σε watt .

Αν είστε ο τύπος που πάντα διαβάζει πριν από τον ύπνο , θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα LED λαμπτήρα έχει μια γωνία δέσμης 30-70 βαθμούς . Αυτό θα επιτρέψει σε σας για να ανάψει μόνο ένα μέρος του δωματίου .

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως , θα εξοικονομήσετε χρήματα όταν κάνετε εναλλαγή σε αυτό το είδος του φωτός στο σπίτι, επειδή τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας θα μειωθεί λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας . Θα κοστίσει περισσότερο από τους λαμπτήρες πυρακτώσεως , αλλά η εξοικονόμηση που θα έχετε θα διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα .

Ένα άλλο καλό πράγμα για τη χρησιμοποίηση αυτού του τύπου το φως στο υπνοδωμάτιο είναι ότι αφήνει ελάχιστη θερμότητα . Αυτό κάνει το δωμάτιο λιγότερο θερμότερο ο τρόπος πυρακτώσεως κάνει . Ενενήντα οκτώ τοις εκατό της ενέργειας που χρησιμοποιείται από μια λάμπα πυράκτωσης δεν θα χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια του φωτός , αλλά ως θερμική ενέργεια .

Διαρκεί περίπου πενήντα έως εκατό φορές περισσότερο από τους λαμπτήρες φωτισμού . Επίσης, τελευταία περίπου πέντε έως δέκα φορές περισσότερο από τους λαμπτήρες φθορισμού . Επίσης, είναι πολύ ανθεκτικό , επειδή δεν έχουν σωλήνα ή νήμα ο τρόπος με λαμπτήρες πυρακτώσεως κάνουν . Αντιτίθενται , επίσης, τις επιπτώσεις από το κρύο και τη θερμότητα πολύ καλύτερα από τις λάμπες πυρακτώσεως .

Λάμπα πυρακτώσεως έχει υδραργύρου, που είναι απαραίτητη για τη δημιουργία του . Δεν έχει τόσο επικίνδυνο στοιχείο . Εξαιτίας αυτού , θα αισθάνονται ασφαλείς στην κρεβατοκάμαρά σας με αυτό το φωτισμό .

Στην κρεβατοκάμαρά σας , θα πρέπει να έχετε ένα φακό μόνο στην περίπτωση που σβήσουν τα φώτα . Τοποθετήστε μια λάμπα εκεί και όχι μια λάμπα πυρακτώσεως , έτσι ώστε διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα αυξηθεί κατά δέκα έως δεκαπέντε φορές .

Αυτό είναι ό, τι είναι όλα σχετικά και γιατί κρεβατοκάμαρά σας πρέπει να έχει αντ 'αυτού .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου